10:20 PM
کباب لاپلو، غذای ساده و سالم برای شام
یکی دیگر از انواع غذای ساده با گوشت چرخ کرده کباب لاپلو است. پلو با لایه های کباب بی شک غذایی خوش طعم و بی نظیر برای تنوع در برنامه غذایی خواهد بود. اگر تا به حال این غذا را تهیه نکرده اید، حتما یک بار امتحانش کنید. مخصوصا اگر دانشجو هستید یا کودکی دارید که از خوردن گوشت طفره می رود. طرز تهیه کباب لاپلو مرحله اول: گوشت چرخکرده را در کاسه ای بریزید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید. گوشت چرخکرده و پیاز مرحله دوم: نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز بدهید. گوشت چرخکرده و ادویه مرحله سوم: یک قاشق ماست چکیده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. گوشت و ماست چکیده مرحله چهارم: برنج را پس از شست و شو، در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از 8-10 دقیقه که نیم پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان کمتر یا بیشتر هم باشد) آن را آبکش کنید. آبکش برنج مرحله پنجم: کف قابلمه دو قاشق روغن بریزید. زعفران را هم اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید. روغن و زعفران مرحله ششم: گوشت را از یخچال خارج کنید و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک لایه برنج کف قابلمه بریزید. قابلمه برنج سپس یک قسمت از گوشت را بردارید و به شکل دایره روی برنج پهن کنید، طوری که با دیواره قابلمه فاصله داشته باشد. گوشت لاپلو دوباره برنج بریزید و این کار را به ترتیب لایه لایه ادامه دهید تا همه برنج ها و گوشت ها مصرف شوند و لایه رویی برنج باشد. روی هر لایه نصف قاشق هم روغن بریزید. گوشت لاپلویی مرحله هفتم: در آخر میتوانید یک عدد سیب زمینی را نازک هم حلقه حلقه کنید و روی برنج بچینید. در قابلمه را ببندید و بگذارید حدود 1 ساعت روی شعله خیلی کم بماند. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید. کباب لا پلویی بعد از این مدت بگذارید کمی خنک شود. سپس کباب لاپلو را در دیس برگردانید. برش بزنید و همراه با گوجه سرخکرده و ماست سرو کنید. کباب لاپلو با گوجه
Category: غذاهای ایرانی | Views: 164 | Added by: martiinhamilton | Tags: بهترین غذاهای ایرانی, خوشمزه ترین غذای ایرانی | Rating: 0.0/0
Total comments: 0