11:09 PM
خورشت قیمه

یکی دیگر از خورشت‌های خوشمزه و خوش رنگ و لعاب برای ناهار ظهر قیمه با سیب زمینی است. این خورشت خوشمزه برای ماه محرم زبانزد است و اکثر عزاداران حسینی قیمه نذری درست می‌کنند.

برای تهیه قیمه با سیب زمینی ابتدا پیازها را سرخ می‌کنیم. لپه را که از قبل خیسش کرده‌ایم به پیاز اضافه می‌کنیم. ادویه‌هایی چون دارچین و زردچوبه را به مواد می‌زنیم. برای ادامه‌ی مطالب طرز تهیه‌ خورشت قیمه به ادامه‌ی مطالب مراجعه نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه قیمه نذری برای یک و 100 نفر به تفکیک

مواد اولیه  مواد لازم برای 1 نفر  مواد لازم برای 100 نفر
گوشت 70 گرم    7 کیلوگرم
نخود لپه  40 گرم  4 کیلوگرم
رب گوجه‌فرنگی  30 گرم 3 کیلوگرم
مغز لیموعمانی 2 گرم 200 گرم
سیب‌زمینی خام 100 گرم 10 کیلوگرم
برنج برای ظرف بزرگ 200 گرم 20 کیلوگرم
برنج برای ظرف کوچک 150-180 گرم 15-18 کیلوگرم
روغن 100 گرم 10 کیلوگرم
زعفران  به میزان لازم  2 مثقال
گلاب 2 میلی‌لیتر 200 میلی‌لیتر
ادویه مخصوص  1.5 گرم 150 گرم
نمک 1.5 گرم  150 گرم
فلفل  به میزان لازم    25 گرم
زردچوبه  به میزان لازم   50 گرم

 

 

انواع روش های پخت قیمه نذری
Category: غذاهای ایرانی | Views: 174 | Added by: martiinhamilton | Tags: خوشمزه ترین غذای ایرانی, روش درست کردن قیمه | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar